Въпрос дали може да ми изтриете акаунта ми

Изображение

Въпрос дали може да ми изтриете акаунта ми

Мнениеот bgmark » 08 Юли 2015, 10:15

Относно въпроса ми дали може да ми изтриете акаунта в хановете:с акаунт:bgmark/mail:bgmarkteam@gmail.com/свят:4
1причина:От невнимание ,когато нямаг ресурси реших , че мога да изполвам пазара за да разменя единия ресурс за друг, но от мое невнимание не видях, че иска и допълнително жълтици, който или се печелят с мисий или със пари.Причината е , че просто искам от самото начало да ги събирам, но понеже разбрах твърде късно и чесно казано се саднах, просто съм търпелив човек а й, ако имах пари честно казано нямаше да пиша и щях да си взема жълтици без проблем.
2причина:Без да исках от друг комп когато се логнах ми зададе 37 свят , но не го видях , че е 37 сървър направо влязох без да отразя числото 37 и да го кажа за втори път от невнимание, та не е добра идея да имам акаунт и в 37 и в 4 свят.
Затова ще ви благодаря за обърнатото внимание и компромис за невниманието ми от моя страна.Страшно харесвам играта, защото съм горд, че съм българин и тази игра ме кара още повече да се гордея.
Тоест след като изтриете акаунта ми (bgmark), идеята ми е да си направя нов със същото име да събирам жълтици дълго време и повече да не постъпвам така с вас!
Извинете ме за пунктуационни,граматически или лексикални грешки.Благодаря ви отново и лек ден!
bgmark
 
Мнения: 1
Регистриран на: 08 Юли 2015, 09:36
Игрови Точки: 0
Игра: Хановете
Свят: Свят 4

Назад към Форум Хановете

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта