Създаване на държавна територия.

Тук давайте своите идеи за доразвиване на играта.
Забележка! Всеки може да предложи идея за подобряването на играта, която ще бъде коментирана от Екипа на играта. Благодарим ви!

Искате ли около града да се опише територия и да има села?

Да
1
100%
Не
0
Няма гласували
 
Общо гласове : 1

Създаване на държавна територия.

Мнениеот Bombarius » 01 Окт 2017, 15:29

Здравейте! Публикувал съм няколко теми, с които искам да провокирам качествени промени в играта! Игарал съм някоя и друга стратегическа игра и ми прави впечатление, че няма игра, в която да се превзема територия. Може би е трудно да се изобрази на картата или има някаква друга трудност и затова иам замъци, а няма територия. Имам една идея, която може да постигне някакъв ефект обаче. Ако се въведе в играта правило за създаване на село. Селата може да се обвържат с някакъв вид производство на ресурси, но основната им цел е да заемат съседни квадратчета около замъка. Едно поле-едно село! Така играчите ще могат реално да опишат замъка и с територия и да се водят сражения за села и територии. Територията може да се обвърже и с походите. Да речем походите *търговски и военни) през собствена територия да се движат по-бързо и т.н. В селата може да се поставят бързоходи с цел шпионаж на вражеските походи и т.н. Така селата могат да изместят разни други странни изкуствено поставени замъчета и препятствия, а собствената територия може да се покаже с друг цвят на картата. Моята идея със сигурност ще е нещо ново и авангардно. Гласувайте
Bombarius
 
Мнения: 4
Регистриран на: 09 Фев 2013, 22:05
Игрови Точки: 0
Игра: Хановете
Свят: Свят 4

Re: Създаване на държавна територия.

Мнениеот Pirate » 03 Окт 2017, 20:49

Идеята много ми харесва (като цяло). Лично аз харесвам да има територии и т.н. - НО. Имай в предвид, че това е игра с много, много играчи. Тоест - проблем. Картата ще трябва да се развие много. За мен ще е по-интересно да се добави ФЛОТ. За първи път разбирам, че през средновековието е нямало флот (така е в повечето стратегически игри за средновековието). Те византийските кораби са били митове. Италианските търговски маршрути по море пък са историческа грешка, а английския флот е било мечта на някой умиращ крал... За твоята иде, обаче гласувам с да. Но за съжаление идеята не е нова (във форумите на другите подобни игри има същото оплакване за територии).
Pirate
 
Мнения: 3
Регистриран на: 24 Сеп 2017, 17:02
Игрови Точки: 0
Игра: Хановете
Свят: Свят 6


Назад към Предложения

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта